31 Mart 2013 Pazar

Bakın moronlar


Bu ödev dediğim şekilde yapılacak.
Konuşmak için konuşursanız, ödevi iyi yapan herifleri facebook'ta gizli bir gruba aktarır orada devam ederim ; sizler de göt gibi kalırsınız.
Beni suistimal edip de, sizlere kötü şeyler yapmama sebebiyet vermeyin.
Dişilerle konuşmak için konuşmayacaksınız.
Korkularınızı aşıp, meraklarınızı gidermek adına deney yapacaksınız.
Ayrıca, evet tehdit ediyorum.
O kadar yazıya rağmen uslanmayan, anlamayan adamlar varsa, burada yapabileceğim daha fazla şey yok demektir.
Sizin bebek bakıcınız değilim.
Halen korkuyorsanız, ananız sizi bekler.
Bana cesur adamlar lazım ; onlar da ödevi yapacaklar.
maillerde gözüme çarpan bir mesajda adam 5 dişiyle konuşmuş şimdiden ve masadan kalkarken ''Biraz daha konuşsaydık'' felan demişler ; ''Özgüvenim qeldi zamqi xd xd'' diyor.
Böyle olursa iyi olur ; fakat bizim amacımız farklı, onu da belirttim.

3 yorum:

  1. they call me alpha.. tcma.. my7..

    hayatının miladı alfanı açışınla olmuş. bilgiye açlığın değişimi arayışın ve piyangoyu vuruşunla alpha olmuşsun. Kendi eğlencen için diyorsun ama çaktırmıyorsun.. bizi beta orospularına bırakmayacaksın!!

    sen iş hayatında aranılansın çünkü işini sağlam yapıyorsun hem de lidersin yol gösterensin. ayrıca sosyal yanın çok kuvvetli bu yüzden o tarz bir işte çalışıyorsun. bu yüzden insanlar seni seviyor ve dediklerini ikiletmiyor. o yüzden yükselmeye açılsın. sağlam da para alıyorsun amma para senin için bir sikim ifade etmiyor bunu görmek zor değil..

    dişilerin ammına koymuşsun. senin iiçin önemli olan tek dişi altın dişin(ya anan??) gerçekten bütün dişileri sikmeye bile deymiyor, sen istemedikçe. altın dişinle bitirim ikilisiniz. çok sağlam bir aile yapınız var. en az üç çocuk panpa beline kuvvetxd

    erkekler senin yanında kurt yanındaki sincaplar gibi kalıyor. ortamin en taşaklısı senin yanında ses qesiyor(bu sebepten hiç dayak yedinmi qnq??)

    hayattan zevk almayı ve eğlenmeyi dibine kadar biliyorsun, kaliteli adamsın, araba koleksiyonun falanda vardır senin. hobilerin vardır panpa çünkü kendine güvendiğin kadar saygıda duyuyorsun. çünkü diyorum ya bir altın dişin bide sen varsın önemli olan(ananı bilmem) bu arada ibretlik tespit yaptım: nurtopu gibi çocukların olduda buralardan elini çektin panpa allah bağışlasın babası gibi alfa olsun.

    kendine güveniyorsun çünkü mikemmel olduğunu biliyorsun. kendine güvenmezsen omegaya dönersin buda pek iyi olmaz.

    betalar seni istemmiyor amma sike sike saygı duuyyorlar. omegalarla iyi dostluk ilişkilerin var.

    tek zayıf noktan ailen panpa

    bende her bi sikimde üstünden; para,sosyal ilişkiler,farkındalık ve her türlü psikoloji sikme bilgileri.. ha vicıtta kapışırız panpa 9 aylık badiciyimxdxd

    kısacası hayat senin, yaşamın her saniyesinden zevk alıyorsun tcma. ve insanın her zaman amaçları olur; sen alfa olduktan sonra bir amaç aradın, ve buldun. insanların elinden tuttun. bu yüzden biraz yücesin tcma. saygılar...pancaryiyenkaplan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tcma denen dolandırıcı muhammed yuşa aybek suç orağı da akın çiftlik imiş. hacı tyler my7 gibi farklı nicklerle takılıyorlarmış. nitelikli dolandırıcılıktan 4 er sene 5 er ay 10 ar gün hapis cezası aldılar. internete atmışlar mahkeme kararını. biri manisada biri erzurumdaymış. bi dolandırıcının peşine takılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. kelin ilacı olsa başına sürer. bunlar alfa olsalar ilk kendileri takılırlardı.

      Sil
  2. Herkes iletişime geçelim demiş lakin iletişim adresi eklememiş. Beyler ben bir blog kurdum ve blogun üyelik sistemi var. Herkes yazı yayınlayabiliyor. Bilgi alış verişi yapabiliriz. Kendi girdiğim makalelerim var hala da giriyorum. Birlik olacaksak burada olmalıyız. Siteye gelenler kendilerini belli etsinler ben her türlü yardımcı olacağım onlara.

    http://www.alfaloji.com

    YanıtlaSil